Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit Ter Aard

Anonieme profiel foto

ouderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een migratieachtergrond

Hallo, Mijn naam is Eline Janssen en ik ben twintig jaar oud. Ik studeer Social Work aan de Hanze Hogeschool en werk daarnaast in de gehandicaptenzorg. Vanuit mijn studie hebben wij de opdracht gekregen om tot aan de zomervakantie bezig te gaan met vrijwilligerswerk om onze kennis en ervaring binnen het werkveld te verbreden. Daarom ben ik opzoek naar vrijwilligerswerk. Ik ben beschikbaar op woensdag of donderdag (volledige dagen) en ben tot en met ongeveer begin juli beschikbaar om mij ergens in te zetten.

  • Periode: 3 tot 6 maanden.
  • Werksoorten: Belangen en emancipatie, Buitenland en derde wereld, Gezondheidszorg, Hulpverlening, Onderwijs en educatie, Sociaal-cultureel werk, Sport en recreatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Kinderen 4 tot 12 jaar, Jongeren 12 tot 16 jaar, Jongeren 16 tot 23 jaar, Mannen, Vrouwen, Volwassenen, Ouderen, Ouderen 55+, Mensen met een lichamelijke beperking, Mensen met een migratieachtergrond, Mensen met een psychische beperking, Mensen met een verstandelijke beperking.
  • Activiteiten: Activiteitenbegeleiding, Bezoekwerk, Coaching en mentoring, Educatief werk, Huishoudelijk werk, Hulpverlening en verzorging, Kinderopvang en jeugdwerk, Maatjeswerk, persoonlijke aandacht, Sport en spel, Taalondersteuning, Vakantieactiviteiten.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!