Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit Assen

Anonieme profiel foto

Ik werk het liefst met honden, maar dieren in het algemeen wel.

Ik ben Alice, 26 jaar oud en ik zou me het liefst in willen zetten voor dieren. Ik heb ook interesse in buitenlandse mensen helpen om de Nederlandse taal te leren en een beetje te aarden in Nederland/Assen. Ik heb ook een beetje ervaring met activiteiten begeleiding in de ouderen zorg.

  • Periode: Korte klus, 3 tot 6 maanden, Voor onbepaalde tijd, .
  • Werksoorten: Belangen en emancipatie, Evenementen en festivals, Gezondheidszorg, Hulpverlening, Kunst en cultuur, Natuur en milieu, Onderwijs en educatie, Overige, Sociaal-cultureel werk, Sport en recreatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Dieren, Jongeren 16 tot 23 jaar, Mannen, Vrouwen, Volwassenen, Ouderen, Ouderen 55+, Mensen met een lichamelijke beperking, Mensen met een migratieachtergrond, Mensen met een psychische beperking.
  • Activiteiten: Activiteitenbegeleiding, Collecteren, Culturele en creatieve activiteiten, Dierenverzorging, Educatief werk, Huishoudelijk werk, Hulpverlening en verzorging, Informatie- en advieswerk, PR, communicatie en media, Sport en spel, Taalondersteuning, Vakantieactiviteiten, Voorlichting.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!