Velden zijn niet correct ingevuld
Vakantievreugd

Vakantievreugd

Vestigingsplaats: Beilen

Over vakantievreugd

Vakantievreugd is een stichting die, zonder winstoogmerk, begeleide vakanties organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

Onze slogan is: ‘Reizen met een PLUS!’. Om dit waar te kunnen maken hebben we gekozen voor minimaal 1-op-3 begeleiding. Dat wil zeggen dat voor elke drie vakantiegangers minimaal één reisbegeleider mee gaat.

Jaarlijks organiseren we minstens drie 1-op-1 vakanties. Deze vakanties zijn bedoeld voor mensen die rolstoel gebonden zijn en/of gehele verzorging nodig hebben en voor mensen die vanwege hun beperking 1-op-1 begeleiding nodig hebben.  Kun je niet zelfstandig in een busje stappen, dan is alleen een 1-op-1 vakantie mogelijk voor jou.
Bij deze vakanties heeft elke vakantieganger een reisbegeleider. Tijdens de vakanties proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren en wensen van onze vakantiegangers, zodat iedereen de vakantie krijgt die hij of zij graag wil. Een ander belangrijk punt is de integratie van mensen met een verstandelijke beperking in de maatschappij. Dit is een reden voor ons om ook met kleine groepjes in te steken op reguliere reizen.

Voor vragen over de reizen of over de organisatie zelf, kan uiteraard contact met ons worden opgenomen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur.

http://vakantievreugd.org