Velden zijn niet correct ingevuld

Spelregels:
Door u in te schrijven op de vacaturebank van VIP! Assen gaat u akkoord met onderstaande spelregels. Lees deze daarom door vóór u zich inschrijft.

  • het doel van VIP! Assen is om bewoners in gemeente Assen met een praktische of sociale (hulp)vraag en bewoners die hulp kunnen bieden met elkaar in contact te brengen.
  • belangrijke waarden hierbij zijn integriteit, vertrouwen, betrokkenheid en plezier. Om een vraag op deze site te plaatsen, dient u een account aan te maken (inschrijven waarbij voornaam, achternaam, postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres verplicht zijn). Deze gegevens zijn niet  publiekelijk zichtbaar.
  • op VIP! Assen is geen plaats voor verkoop van goederen of aanbod van betaalde diensten. Dergelijke oproepen of aanbiedingen worden niet geplaatst.
  • we verwachten dat iedereen zich aan de algemeen geldende fatsoensnormen houdt. VIP! Assen doet er alles aan om het zo veilig mogelijk te maken. VIP! Assen is echter niet verantwoordelijk voor contacten die gelegd worden. Het gebruik is op eigen risico.
  • het plaatsen van en reageren op berichten via VIP! Assen is voorbehouden aan bewoners en bezoekers van de gemeente Assen van 18 jaar en ouder. Wanneer iemand jonger dan 18 jaar gebruik wil maken van de website, dient dit te gebeuren onder begeleiding van een volwassene. De volwassene dient dan het bericht te plaatsen of op een bericht te reageren.
  • er wordt geen vergoeding voor hulp gevraagd of geboden, tenzij het gaat om kosten die iemand moet maken voor het bieden van de hulp, bijvoorbeeld bij vervoer. Daarover maakt men vooraf samen afspraken.
  • VIP! Assen handelt in overeenstemming met de AVG om de privacy te waarborgen. Zonder uw nadrukkelijke toestemming verstrekt VIP! Assen geen persoonlijke informatie aan anderen.