Velden zijn niet correct ingevuld

Mijn Buurt Assen verzorgt nieuw gereedschap voor Klussendienst VIP! Assen

 

 

Dagelijks staan de vrijwilligers van de Klussendienst klaar voor alle inwoners van de gemeente Assen die hulp kunnen gebruiken bij kleine klussen in en om het huis die zij niet (meer) zelf kunnen. Mijn Buurt Assen heeft onlangs dit initiatief ondersteund door nieuw gereedschap te verschaffen. Gerard, Klaas en Han, coördinator bij de Klussendienst zijn dolblij met het nieuwe gereedschap. “Het gereedschap is meer dan welkom! Zo kunnen we meer mensen helpen bij meer klussen”, vertelt Gerard opgetogen.

Kunt u hulp gebruiken?
Samen met de klussers helpen Gerard, Klaas en Han u graag de klus te klaren. De klussendienst is er voor alle inwoners van de gemeente Assen die niet zelf in staat zijn een klus uit te voeren. Bent u 60 jaar of ouder, heeft u een beperking, een klein netwerk of niet de financiële middelen om iemand in te huren? Dan is de Klussendienst er voor u! De klussendienst kan u helpen bij kleine huis- tuin- en keukenklussen van maximaal 4 uur waarvoor u doorgaans geen bedrijf inhuurt. Zoals een lamp vervangen, een tuinhekje repareren, de heg snoeien, het instaleren van een pc en meer. Wij vragen een kleine contante bijdrage van € 2,- per klus. Ook is het mogelijk om kosteloos gereedschap te lenen. Neem dan uw ID-kaart mee!

Kunnen wij u helpen? Loop gerust eens binnen!
U kunt altijd bij ons binnenlopen op één van de spreekuren in uw buurt. Samen met u kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Telefonisch contact kan ook via VIP! Assen (06) 513 26 239.

Spreekuren

 • Assen Oost / Baggelhuizen / Centrum:                              
  Brunelstraat 77, dinsdag van 10.00 - 11.30 uur
  Tel. (06) 833 64 210

 • Lariks / Pittelo:                                                              
  BIC, Linthorst Homanstraat 13, donderdag van 10.00 - 11.00 uur
  Tel. (06) 574 59 549

 • Noorderpark / Peelo:                                                 
  Componist, Paganinilaan 15, dinsdag van 11.00 - 12.00 uur
  Markehuus, Scharmbarg 35, Peelo, donderdag van 11.00 - 12.00 uur
  Tel. (06) 132 86 796

De Klussendienst kan uw hulp gebruiken
Voor alle wijken zijn we nog dringend op zoek naar vrijwilligers. Wilt u iets voor uw buurt of een ander betekenen? Ga dan als vrijwilliger aan de slag bij de Klussendienst! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met VIP! Assen via vip@vaartwelzijn.nl of (06) 513 26 239.

 Naar het overzicht