Terug naar overzicht

Enthousiaste vrijwilligers tijdens voor activiteit

Voor verschillende activiteiten welke wij als buren in de wijk Marsdijk organiseren zoeken wij nog regelmatig vrijwilligers die op de dag zelf aanwezig kunnen zijn voor hand en spandiensten. Dingen klaarzetten, helpen tijdens de activiteit, koffie/thee schenken etc, maar ook voor vervoer van attributen bijv. Ons doel is vooral dat buren elkaar ontmoeten en mensen actief bezig zijn; lekker naar buiten en mensen ontmoeten!


Kijk gerust eens op www.activiteitenMarsdijk.nl voor een overzicht van de activiteiten welke reeds plaatstgevonden hebben of waar we druk mee bezig zijn om voor te bereiden!

Lijkt het je leuk om eens te helpen? Mogen we dan je gegevens noteren en je benaderen zodra we mensen zoeken?! Dan horen we graag van je!

  • Periode: Korte klus.
  • Werksoorten: Evenementen en festivals, Hulpverlening, Overige, Sociaal-cultureel werk, Sport en recreatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Iedereen.
  • Activiteiten: Activiteitenbegeleiding, Bar en horeca, Culturele en creatieve activiteiten, Gastheer- en gastvrouwschap, Kinderopvang en jeugdwerk, Maatjeswerk, persoonlijke aandacht, Sport en spel, Toezicht en beheer, Vakantieactiviteiten, Vervoer.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!