Terug naar overzicht

Hulp in Assen Oost

Wil je hulp geven of hulp aanbieden in Assen-Oost dan zijn wij bereikbaar via krachtigassenoost@gmail.com. Voor een gesprek, een boodschap of het uitlaten van de hond. Kijk ook op www.facebook.com/wijkexperiment voor meer informatie


 

Krachtig Assen-Oost logo

Krachtig Assen-Oost

Samen met jullie, de bewoners uit de wijk, willen we bezig gaan met de burgerkracht in Assen oost. Hoe je als bewoner van onze wijk initiatieven begint en hier zelf de baas over bent en samen met andere wijkbewoners je initiatief inzet voor de wijk.


Dit op de gebieden van: Lichamelijke gezondheid, geestelijke gezondheid, betrokkenheid bij de inwoners in de wijk, kwaliteit van het leven, deelnemen aan de activiteiten in de... wijk, dagelijks functioneren. Dit zodat er langdurend Noaberschap ontstaat en je elkaar kent, helpt, om hulp durft te vragen en met elkaar een nog prettigere wijk hebt om in te leven.


Een 5 tal organisaties en een 5 tal betrokken wijkbewoners gaan zich hiervoor de komende 2 jaar inzetten om jullie te steunen om dit voor elkaar te krijgen. Je staat als wijkbewoner voorop.
Kern is deelnemen, elkaar te helpen en vanuit je eigen kracht en mogelijkheden dingen organiseren die jullie belangrijk vinden.
Om dit voor elkaar te krijgen gaan we om te beginnen het gesprek met elkaar aan. 

 

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!